Polipa ICA Dergisinde!

Polipa ICA Dergisinde!

Polipa ICA Dergisinde!

2022'de Polipa'nın Birleşik Krallık operasyonlarını başarıyla kurduktan ve 2023'teki ilk ICA fuarımıza katıldıktan sonra, Polipa UK için oldukça ilginç bir ilk yıl olduğunu söyleyebiliriz. Yıl boyunca birçok yeni müşteri ve dost edindik. Ürünlerimizin kalitesi ve değerli müşterilerimize sunduğumuz hizmet konusunda harika geri bildirimler aldık; bu hem takımımız hem de Polipa markamız için çok önemli ve ciddiye aldığımız bir konudur.

 

2023 ayrıca kurumsal web sitemizin yeniden başlatılmasına tanık oldu, ürün filtreleme özelliğimizi web sitemize entegre ettik; bu kapasite, şekil, hacim gibi kriterlerine göre arama yapmanızı sağlar ve geniş ürün yelpazemizden belirli model detaylarını görüntülemek için filtrelenmiş seçenekleri sunar.

 

Kürsel olarak önde gelen enjeksiyon- kalıp işimiz ile, müşterilerimize ürünlerimizde marka görüntülerini görselleştirmelerinde liderlik etmemiz gerektiğini farkındaydık. Polipa web sitemizdeki 3D stüdyo, seçtiğiniz ürünümüze grafiklerinizi(etiket tasarımlarınızı) yüklemenize olanak tanır. Neredeyse 'satın almadan önce deneyin' konseptine benzer bir özelliktir.

 

Yeni web sitemizi destekleyen yeni literatürümüz de mevcut, bazı müşteriler klasik bir katalog şeklinde incelemeyi tercih ederler.. Biz de 120 ml'lik bardaklardan 23 litrelik kovalara kadar ürünlerle dolu 8 sayfalık serimizi sunarak talebi karşılıyoruz. Web sitemizden de indirilebilirsiniz.

 

Polipada değerlerimizden biri DEĞİŞİMDİR ve geçen yılki ICA fuarında yeni Combi serimizi tanıttık. Şimdiye kadar aldığımız geri bildirimlerden oldukça memnunuz. Müşterilerimiz, miktarlar arasında uyuşmazlık olmadan aynı miktarda kapak ve kova alabilme fırsatından gerçekten memnunlar. Ürünümüz stoklarda mevcut ve 1-4 gün içinde teslim edilebilir. Bu, tahmin edilemeyen İngiliz hava koşullarıyla başa çıkmamıza çok yardımcı oluyor. Combi serisi sürekli gelişiyor ve gelecekte bu seriye neler ekleyebileceğimiz tahmin edilebilir değil. Şu anki ürün yelpazesi Birleşik Krallık depomuzdan temin edilebilen 1L, 1.2L, 2L, 4L ve 5 Litre Napoli içeriyor. Geleneksel olarak son sonbahar ve kış, dondurma üretiminin azaldığı ve takip eden sezonun hazırlıklarının başladığı bir zamandır (elbette tüm işletmeler için değil). Üreticilerin yapılacaklar listelerinde bir dizi iş bulunmaktadır, bunlardan biri de ambalaj ihtiyaçlarıdır; kaçınılmaz olarak bazı şeyler unutulur ve mevsim yaklaştıkça çılgın bir telaş başlar.

 

Polipa olarak bu problemle ilgilenebiliriz. Esnek ve proaktif yaklaşım ile ambalaj ihtiyaçlarınızın planlanmasına yardımcı olabiliriz; düz ürün veya IML dekorlu ürün farketmeksizin ihtiyaçlarınızı karşılamak için burdayız. Birleşik Krallık depolama tesisimiz stoklarınızın mevcut olmaması endişesini ortadan kaldırmamıza yardımcı olur. Birleşik Krallık satış ekibimiz, ambalaj ihtiyaçlarınız konusunda size destek ve danışmanlık sağlamak ve başarılı bir sezon geçirmeniz için tedarik zincirini yönetmek için sizinle birlikte çalışmaya hazırdır.

 

Sizinle ICA’da stand numaramız 8'de ihtiyaçlarınızı daha detaylı tartışmak için sabırsızlıkla bekliyoruz.

 

ICA Web Sitesi: https://ice-cream.org/

Yazıyı Paylaş

Benzer İçerikler