Polipa’nın AgroPack Başarısı: Görkemli Ürünlerimizin Sergisi!

Polipa’nın AgroPack Başarısı: Görkemli Ürünlerimizin Sergisi!

Polipa’nın AgroPack Başarısı: Görkemli Ürünlerimizin Sergisi!

Bu yıl altıncısı düzenlenen AgroPack, Uluslararası Gıda İçecek İşleme Paketleme ve Katkı Maddeleri – Tarım ve Hayvancılık Fuarında Polipa olarak yerimizi aldık. Irak’ın Erbil şehrinde düzenlenen AgroPack, 4 yıldır paketleme alanında Plast Iraq adı ile hizmet etmektedir. Plast Iraq değer zinciri oluştururken; plastik hammaddeye, plastik üretim sürecinde etkili makine ve ekipmanlara odaklanır. Polipa olarak çıktığımız bu yolculukta, standımızda müşterileri ağırlamak, ilişkileri güçlendirmek ve yeni ürünlerimizi onlara sunmaktan mutluluk duyduk.

2015 ve 2022 yılları arasında Irak ithalat; gıda ve içecek işleme ve paketleme teknolojileri alanında yıllık %15,5 oran ile €76 milyon’dan €209 milyona yükseldi. Bu yükseliş Irak’ı benzer kategoride Orta Doğu’nın üçüncü en büyük Arap ithalat ülkesi haline getirdi. İlerleyen yıllarda bu oranın artması bekleniyor. Irak’ta revaçta olan trend “Made-in Iraq” cümlesinin lokal gıda üretimini arttıracağı ön görülüyor. Buradaki verilerden kaynaklı, oldukça büyük yatırımlar ise proses ve paketleme ekipmanlarına yapılıyor. 

2023 yılında 46 milyon nüfusuyla Irak, uzun süredir Mısır’ın ardından Arap dünyasının en büyük üç gıda pazarından biri olmuş ve Cezayir ile eşit konumda bulunmaktadır.

SoFuar ile başladığımız bu yolculukta, Agropack’te yenilikçi ürünlerimizi müşterilerimizle paylaştık, onların özel ihtiyaçlarına göre tasarlanan yuvarlak, kare, üçgen ve dikdörtgen şekilli ürünlerimize olan ilgisi Polipa olarak bizi onurlandırdığını mutlulukla söylüyoruz. 

Gerek sosyal medya hesaplarımıza gerekse ürün kataloğumuza olan güzel geri dönüşler ile Irak’a şimdilik veda ediyoruz. Polipa olarak uluslararası pazar hakimiyetimiz ile katıldığımız bu fuarda, müşterilerimizden aldığımız bilgiler doğrultusunda hareket ediyor, tüm ekip arkadaşlarımızla güncel bilgileri sürekli olarak paylaşıyoruz. Tüm dünyayı gezerek müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlıyor, her alanda onlara destek vermek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bir değerimiz olarak “ÇABA”, ekipçe benimsediğimiz ve işimizin merkezine yerleştirdiğimiz diğer tüm değerlerimiz gibi, işimizi severek tam adanmışlıkla yapmamızı, müşteri değerine odaklanmamızı ve müşterilerimizi dinlememizi sağlıyor. Kalıp içi etiketleme ile sektörde öncü ve bölgede ilk oluşumuz ile amacımız, şirketimizin vizyonunda da bahsedildiği gibi; Küresel ölçekte etkili, bölgesinde lider, çok yönlü ambalaj çözümleri sağlayan bir kuruluş olmaktır. Türkiye pazarında göstermiş olduğumuz başarıyı, güçlü adımlarımızla yıldan yıla ihracat pazarlarında da durmadan geliştiriyor, küresel rekabet içinde etkili bir oyuncu olma yönünde ilerliyoruz. 

Yazıyı Paylaş

Benzer İçerikler