Polipa Endüstriyel Kovalarımız ile Tarımdaki Yeni Gücünüz Olacağız!

Polipa Endüstriyel Kovalarımız ile Tarımdaki Yeni Gücünüz Olacağız!

Polipa Endüstriyel Kovalarımız ile Tarımdaki Yeni Gücünüz Olacağız!

Polipa Endüstriyel kovalarımız pazarda renkleri ile adından söz ettirmeyi geçtiğimiz yıl başarmıştı. Birçok iş ortağımızın ihtiyaçlarının şekli olduğumuz bu dönemde yaptığımız sürekli iyileştirmeler sayesinde sıvı gübre ambalaj pazarında çiftçilerimize kullanım kolaylığı sağlayarak gübreyi en güçlü şekilde taşıyacak iki ürün geliştirdik. Endüstriyel kovalarımız: PL23400 ve PL20700!

Pazarlama ve teknik ekiplerimizin uzun süreli saha çalışmaları sonucu pazarın ihtiyaçlarını anlayıp üzerinde durulması ve iyileştirilmesi gereken konuları belirleyerek bir yolculuğa çıktık. Müşterilerimize ve tabii nihai tüketicimiz olan çiftçilerimize neyi iyi sunabiliriz diye şehirleri tek tek, ülkemizi bölge bölge gezerek ihtiyaçları belirledik. Peki bu kovaların özellikleri nelerdir? Biz çalışmalarımızı nasıl değerlendirdik?

Müşterilerimizin müşterileri bizim için çok değerli: bu motivasyon ile ürün içindeki basıncı dengelemek için VENTİL kullandık. Basıncı dengelerken, CONTA ile sızdırmazlık sağlıyoruz. METAL KULP sayesinde kayma riskini de en aza indirdik. Kullandığımız hammadde ile KOROZYON RİSKİNİ tamamen ortadan kaldırdık.

Müşterilerimiz yaptığımız her işin merkezindedir. Müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmayı görev edindik ve İÇ İÇE GEÇEN, İSTİFLENEBİLİR ürünlerimiz ile lojistik maliyetlerini azaltarak avantaj sağlamayı amaçladık. Öyle bir ürün tasarlamalıydık ki, palette ürünler üst üste dizilebilmeliydi. Ürünlerimizi, 4 sırayı geçmeyecek VE üst üste palette durabilecek şekilde, 75 KG AĞIRLIK taşıyacak kadar güçlü tasarladık. Kovalarımızın GÜÇLÜ özellikleri beraberinde sloganımızı getirdi: “TARIMDAKİ YENİ GÜCÜNÜZ”

Müşterilerimizin markalarına da kendi markamız gibi değer veriyor, tedarikçileri olarak pazarda değer yaratmaya devam edebilmeleri için kovalarımızı IML Teknolojimize uygun tasarladık. Müşterilerimiz dilerlerse kendi markalarını, IML, yani kalıp içi teknolojisi ile kovalarımızın üzerinde şık ve zahmetsiz gösterebilirler. İsterlerse etiket kullanmayıp istedikleri renkte ürün alabilirler. RENGARENK kovalarımız nerede olursa olsun fark ediliyor.

Polipa Grubu olarak 20’den fazla sektörün ihtiyaçlarının şekliyiz. Ülkemiz ekonomisinde büyük bir yeri olan tarım sektörünün yeni gücü olduğumuz için de oldukça gururluyuz.

Yazıyı Paylaş

Benzer İçerikler